Теми

устройства с областью – материалы для работы

принтеры с большой – технология для работы 3D-принтеры с большой областью печати Зачем выбирать 3D-принтеры с большой печатной поверхностью. Современные технологии 3D-печати позволяют создавать различные модели и детали, что делает устройства с большой областью печати особенно востребованными. Благодаря этому, компании могут быстрее и качественнее создавать необходимые детали и модели. Устройства с широкой печатной поверхностью обеспечивают … Цялата публикация “устройства с областью – материалы для работы”

устройства с печати – материалы для производства

трехмерные с площадью – технология для работы 3D-принтеры с большой областью печати Выгоды использования 3D-принтеров с широкой областью печати. Большая печатная площадь 3D-принтера открывает новые горизонты для производства крупных деталей и моделей. Благодаря этому, компании могут быстрее и качественнее создавать необходимые детали и модели. Одним из главных преимуществ таких устройств является возможность печати крупных деталей … Цялата публикация “устройства с печати – материалы для производства”

устройства с областью – технология для работы

принтеры с областью – технология для работы 3D-принтеры с большой областью печати Преимущества 3D-принтеров с большой площадью печати. Использование 3D-принтеров с большой областью печати значительно ускоряет процесс работы и повышает эффективность производства. Благодаря этому, компании могут быстрее и качественнее создавать необходимые детали и модели. Одним из главных преимуществ таких устройств является возможность печати крупных деталей … Цялата публикация “устройства с областью – технология для работы”

Инициатива на НЧ „Христо Ботев 1884“ – „Сменяме ролите – Женско царство“

Продължават дейностите, включени в инициативата на НЧ „Христо Ботев 1884“ – „Сменяме ролите – Женско царство“, към проект „Права и ценности“, който се реализира с финансовата подкрепа на ЕС и фондация „Работилница за граждански инициативи“. В 19:00 часа тази вечер в големия салон на НЧ „Христо Ботев 1884“ драматичният театър ще представи адаптирана пиеса „Женско … Цялата публикация “Инициатива на НЧ „Христо Ботев 1884“ – „Сменяме ролите – Женско царство“”

Покана за обучение на тема “Театрални техники и игровизация за работа с младежи”

Фондация “Съвременност” събира участници в обучение на тема “Театрални техники и игровизация за работа с младежи”, което се реализира в рамките на проект “Акция младежи”, финансиран от НПИМД по чл. 10а от Закона за хазарта за 2023г. Поканата е насочена към всички, които работят с и за младежи, без оглед на тяхната възраст и професионален … Цялата публикация “Покана за обучение на тема “Театрални техники и игровизация за работа с младежи””

Фотоизложба „Жената в община Ботевград – преди 100 години и сега“

По повод Международния ден на жената – 8 март, НЧ „Христо Ботев 1884“ организира фотоизложба „Жената в община Ботевград – преди 100 години и сега“. Събитието ще премине в три части. Откриването ще се състои на 7 март, четвъртък, от 18:00 часа. Експозицията е подредена в залата за съвременно изкуство „Хетеротопии“, която се намира зад … Цялата публикация “Фотоизложба „Жената в община Ботевград – преди 100 години и сега“”

Фермерски пазар

Здравейте, Бих искал да споделя идея, която разработихме по време на обучение за местни лидери в Ботевград. Тя е свързана с нуждата от изграждане на общински фермерски пазар на територията на града, който да позволи на местни производители на предлагат своята продукция на местното население. В района на Ботевград има достатъчно качествена местна продукция, която … Цялата публикация “Фермерски пазар”

Доброволческа кампания за почистване на Братската могила в с.Рашково

Братската могила в село Рашково е разположена сред красивата природа на селото. Построена е през 1949 г. в памет на 72-ма антифашисти, българи, руснаци, английския офицер Франк Томпсън, канадци, които намират смъртта си на това място.  Районът е превърнат в мемориален парк с две ротонди, чешма, каменни пейки. Замислен е като парк за отдих, засадени … Цялата публикация “Доброволческа кампания за почистване на Братската могила в с.Рашково”

Започва финална фаза на изграждане на велоалеята между Ботевград и Трудовец

Днес общината зарадва нас, жителите на Ботевград, с новината, че започнават строителните дейности по Етап 2 на проекта за велоалея между Ботевград и Трудовец. В платформата неколкоратно сме дискутирали темата за нуждата от създаване на велотрасета, които да насърчават спорта, екологичното придвижване и грижата за природата.  

Примери за справяне с мръсния въздух по света и у нас

Слагам тук видеоклип за мръсния въздух по света и у нас, в случай че някой има мнение по темата и би искал да я коментира: https://www.facebook.com/MaikoMila.bg/posts/3026797277562083