Предложение за незабавно поставяне на изкуствени пътни неравности – тип „спящ полицай“ на ул. “Христо Ботев”, с. Скравена

Предлагам да бъдат поставени изкуствени неравности за ограничаване на скоростта по улица “Христо Ботев” в с. Скравена.

След ремонт на водопроводните тръби, улицата бе изцяло преасфалтирана, което доведе до масово развиване на изключително висока скорост при движение на множество недобросъвестни шофьори в селото. Колите минават изключително бързо по всяко време на денонощието – както през деня, така и нощем. Това от своя страна води до редица инциденти, случващи се все по-често – през м. април 2019 г. кола блъсна кучето ми и дори не намали скоростта, а беше на косъм да блъсне самата мен. Две седмици по-късно друг автомобил се блъсна в стълба пред къщата на съседите ни – за късмет нямаше никого на тротоара. На 01.01.2020 вечерта отново кола с изключително висока скорост премина по улицата и на 100 м от нашата къща буквално “помля” други две паркирали коли на тротоара. Улицата е много оживена – на нея живеят както възрастни хора, така и множество малки деца. Колите постоянно развиват невъобразимо висока скорост и се случват инциденти.

Моля да бъде разгледан въпросът своевременно, преди да се случи поредната трагедия от нехайство и безучастност на институциите!!!

Споделяне

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.