Първо тестване на платформата “За Ботевград”

Имаме удоволствието да ви съобщим, че на 25.09.2019 г. в Ботевград се проведе първата среща за тестване на създадения прототип на онлайн платформа „Диалози за Ботевград“ по проект BG05SFOP001-2.009-0115 „Активни граждани за добро управление на община Ботевград. Онлайн платформа „Диалози за бъдещето на Ботевград““, финансиран по ОПДУ 2014 – 2020.

Срещата премина при изявен интерес от страна на местните граждани.  Присъстваха представители на общината, местни институции, неправителствения сектор, както и активни млади граждани. На срещата беше представен разработеният пилотен продукт, бяха тествани заложените в него функционалности и характеристики, отговарящи на нуждите на различните групи потребители,  обсъдиха се идеи и възможности за неговото подобрение и необходимостта от отстраняване на конкретни недостатъци.

Очаквайте съвсем скоро новини за предстоящата кампания за популяризиране на онлайн платформата, която ще бъде достъпна за ползване през месец ноември.

Споделяне

2 коментара към “Първо тестване на платформата “За Ботевград””

  1. Обща оценка +3 , 3 гласа до тук
    Гласуване

    Здравейте, аз съм софтуерен разработчик 🙂 Искам да ви попитам планирате ли да пуснете платформата в Git Hub и да я направите open source. Така всеки заинтересован и добронамерен разработчик, може да помага в надграждането и! :
    Благодаря

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.